Search
Van Nederland naar Spanje

Ons Verhaal

Zero Zero is onze eerste restaurant in Spanje. In Nederland hebben wij diverse horecazaken gehad zoals Gringo’s en Down Under in Doetinchem, De Revolutie in Zevenaar en De Revolutie in Winterswijk.

In 2012 hebben wij afscheid genomen van de horeca in Nederland en hebben we ons definitief gevestigd aan de Costa Blanca in Albir/Altea. Het mediterrane leven, het heerlijke klimaat, het uitzicht op de zee en de bergen, hoe mooi kan het leven zijn. We voelen ons hier thuis en weten ons omringd door gemotiveerde medewerkers, vele trouwe gasten en familie. Na dat onze dochter ook het mooie Spanje opzocht was het plaatje compleet. Een familie bedrijf waar ieder zijn passie in kwijt kan. Onze dochter Nikki zorgt dat niemand iets te kort komt. Edith zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt achter de schermen en als er ergens gelachen word dan is Harry in de buurt! Met gevoel voor humor, aandacht voor detail en smaak is Zero Zero onder leiding van Harry en Nikki uitgegroeid tot een toonaangevende locatie die het bezoeken zeker waard is. Alles valt hier op zijn plek. Een fraai uitzicht over zee en de boulevard, sfeervolle ambiance en een internationale keuken voor fijnproevers.

Wij verheugen ons op uw komst.

harry in white shirt, smiling -owner of zero zero Beachclub in Altea

Een Impressie

Een zomers briesje, een ruisende zee, een warm zonnetje, de lekkerste gerechten en de mooiste drankjes; een perfecte combinatie, die je vindt bij Zero Zero. Zodra je gaat zitten op het gezellige en ruime terras, zit je meteen in de vakantiemodus. Het vriendelijke personeel zorgt dat het je aan niets ontbreekt en zal altijd dat stapje extra voor je zetten. Van een heerlijk ontbijtje tot een laat diner. De gerechten worden altijd met de grootste zorg bereid. Een kopje koffie, lekker even borrelen of genieten van een muzikale avond, bij Zero Zero ben je aan het goede adres!